یک اسموتی سبز برای پاکسازی کبد

برای پاکسازی کبد از سموم ورزش کنید

یکی از بهترین راه های پاکسازی کبد ورزش کردن است. ورزش کردن می‌تواند به مرور مواد جدیدی را جایگزین ترکیبات مسموم قبلی نماید. چند ماه ورزش مداوم می‌تواند به سلامت کبد شما کمک فراوانی کند. یادتان باشد ورزش‌های سنگین و کاهش وزن یکباره هم برای کبد خوب نیست. و می‌تواند شما را مبتلا به کبد چرب کند. بنابراین سعی کنید ورزش را از مقدار کمی مثلا حدود 15 دقیقه در روز شروع کنید. و به تدریج مقدار آن را تا حد مناسب بالا ببرید و در آن حد نگه دارید.

اگر مرتب ورزش کنید و مدام آن را رها کنید از اثرات سودمند ورزش بهره‌مند نخواهید شد. مطالعات نشان داده است افرادی که چند ماه به صورت مداوم ورزش می‌کنند احتمال اینکه ورزش را رها کنند کمتر از کسانی است که تنها چند هفته ورزش می‌کنند. بنابراین خود را به ورزش کردن معتاد کنید.، چند ماه به ورزش خود ادامه دهید تا برای شما تبدیل به عادت شود.

پاکسازی کبد در طب سنتی

راه دیگر برای پاکسازی کبد استفاده از گیاهان دارویی است. گیاهان دارویی ذخائر ارزشمند سلامتی هستند. این درمانگران معجزه گر و بی ضرر به راحتی و با قیمتی مناسب در دسترس ما می‌باشند. و می‌توان از آنها برای پاکسازی کبد استفاده نمود. گیاهانی همچون زرشک سیاه، عناب، آرتیشو، شیرین بیان، رازیانه، قاصدک، لیمو عمانی، زنجبیل، دارچین، میخک را می‌توانید برای پاکسازی کبد مصرف کنید. از این گیاهان حداقل برای چند هفته استفاده کنید. می‌توانید این گیاهان را به همراه دستور مصرف از هزار و چهل گیاه سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید.

میوه و سبزیجات برای پاکسازی کبد

راه دیگر برای پاکسازی کبد استفاده از میوه و سبزیجات است. میوه ها و سبزیجات به پاکسازی کبد کمک فراوانی می‌کنند. میو ها و سبزیجاتی همچون پرتقال، لیمو، هویج، شوید و اسفناج، کرفس، سیر می‌توانند به پاکسازی کبد کمک فراوانی کنند. میوه‌هایی دیگر مثل سیب و آلبالو و توت فرنگی هم برای پاکسازی کبد مفید هستند. مصرف میوه و سبزیجات علاوه بر اینکه به سلامت کبد کمک می‌کند دارای مزایای بسیاری دیگر همچون پیشگیری از سرطان‌ها می‌باشد. توصیه می‌شود که هر فرد در روز حداقل 2 تا 3 میوه مصرف کند. لازم نیست همیشه دنبال میوه و سبزیجات گران قیمت باشیم مثلاً هویج میوه‌ای ارزشمند است. که به راحتی و به ارزانی در اختیار همگان است و می‌توان از آن بهره جست.

پاکسازی کبد از سموم

راه دیگر پاکسازی کبد روزه داری است. روزه گرفتن می تواند به سلامت کبد کمک کند، البته یادمان باشد پرخوری در ماه رمضان نه تنها به سلامت کبد کمک نمی کند بلکه باعث آسیب بیشتر به آن می شود، بهتر است در ماه رمضان به یک باره حجم زیادی از غذا را مصرف نکنیم. ضمن اینکه دقت کنید اگر مشکلات قلبی عورقی، ناراحتی های تنفسی، میگرن، تالاسمی، مشکلات کلیوی، خشکی قرنیه، سابقه سکته های قلبی و مغزی و بیماری هایی از این دست دارید روزه داری برای شما مناسب نیست و نباید روزه بگیرید.

خوردن آب برای پاکسازی کبد

یک راه دیگر کمک به پاکسازی کبد خوردن آب است. شاید به نظرتان عجیب باشد ولی ثابت شده است که افرادی که روزانه 8 لیوان آب میخورند میزان کمتری از ابتلا به مشکلات کبدی دارند، می توانید در آبتان چند قطره آب لیمو هم بچکانید و آن را میل کنید با این کار نه تنها به سلامت کبد که به سلامت تمامی اعضای بدن خود کمک می کنید.

علائمی که به شما می‌گوید کبد نیاز به پاکسازی دارد

کبد یکی ار ارگان های مهم بدن است که دقیقاً در زیر دیافراگم واقع شده است. این عضو دارای وظائف بسیار مهمی همچون فراهم کردن انرژی برای بدن، تولید پروتئین های ضروری بدن،ذخیره ویتامین ها، تولید صفرا، ذخیره آهن، حذف سموم از بدن و چندین و چند وظیفه دیگر می باشد. آسیب دیدنِ کبد باعث اختلال در عملکرد صحیح کبد و بروز مشکلات زیادی خواهد شد. با وجود اهمیت این عضو در زندگی سالم بسیاری از افراد آنطور که باید و شاید به سلامت این عضو مهم از بدن اهمیت نمی دهند و علائم مرتبط با بیماری های کبدی را نادیده می گیرند. بدن ما هر گاه مشکلی داشته باشد به صورتهایی به ما اخطار می دهد تا توجه ما را به مشکل جلب کند، هر گونه تغییر وضعیت از حالت طبیعی می تواند نشانه مشکلی در بدن باشد.

پاکسازی کبد از سموم

همانطور که گفته شد یکی از وظائف مهم کبد پاکسازی بدن از سمومی است که به طور مرتب در طول روز وارد بدن می‌شود. هر چه قدر که سعی کنید از مواد سمی دور باشید باز هم این مواد وارد بدن شما می شوند. و کبد شما مجبور است آنها را پاکسازی کند. این مواد سمی به تدریج در کبد شما انباشته می شوند. و باعث می‌شود کبد نتواند با تمام توان به عملکرد خود ادامه دهد. وقتی این مواد سمی در کبد شما زیاد شد علائمی مشاهده می‌شود که به شما هشدار می دهد که زمان آن رسیده که کبد خود را سم زدایی کنید. در ادامه 16 علامت را با هم بررسی می کنیم:

16 علامت سمی و چرب بودن کبد

  • گرفتن وزن یک باره
  • خستگی مزمن
  • سختی هضم چربی ها
  • تعریق بیش از حد
  • نوسانات خلقی
  • یبوست، درد شکم، گاز، نفخ
  • آکنه و دیگر مسائل مربوط به پوست
  • اضطراب و افسردگی
  • سردردهای مبهمی که خواب را دچار اختلال می کند
  • بوی بد دهان
  • عدم تعادل هورمونی
  • درد مزمن عضلات و مفاصل
  • حساس شدن به مواد شیمیایی
  • آلرژی
  • خارش بدن
  • سیاهی زیر چشم

سلامتی گوهری بی بدیل است
قدر سلامت خود را بدانید
مطلب از دکتر رضا دهقاتی/ فارماکولوژیست، استاد دانشگاه

درباره رضا دهقانی

دکتر رضا دهقانی، دکتری تخصصی فارماکولوژی، استاد دانشگاه == ارتباط مستقیم از طریق ایمیل dr.rezadehghani7@yahoo.com

0 0 رای ها
به مقاله امتیاز دهید

2 دیدگاه
قدیمی ترین
جدیدترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همایش دیدگاه ها

عاشق این وبسایت شدم من.عالی
هستید شما

دیدگاه *