فردی که دچار سندرم خستگی مزمن است

سندرم خستگی مزمن به حالتی گفته می شود که فرد پس از خواب کافی دارای حالت خواب آلوده، کسالت، گیجی و ضعف تمرکز است. این افراد ممکن است افسرده باشند. دچار عفونت های مکرر شوند. ناراحتی های معده داشته باشند. دچار گلو درد های مکرر شوند. و غده های لنفاوی متورم داشته باشند. جالب آنکه حتی اگر تمامی این علائم را داشته باشند در آزمایشات بیماری آنها تشخیص داده نمی شود.

علت سندرم خستگی مزمن

بعضی متخصصین معتقدند این بیماری می تواند به علت آلرژی، بیماری های ویروسی، کمبود های غذایی، مشکلات روانشناختی و یا عفونت های مخمری باشد. اگر دچار چنین حالتی هستید بهتر است سعی کنید علت را پیدا کنید. با پزشک خود در تماس باشید. و پیگیر درمان خود باشید. پزشک شما را از نظر بیماری هایی مثل کم خونی، کم کاری تیروئید، کبد چرب، تومور، هپاتیت یا دلایل پیش زمینه ای دیگر مورد بررسی قرار خواهد داد.

گیاهان دارویی برای سندرم خستگی مزمن

مقالات بسیاری توصیه کرده اند که گیاهان دارویی انرژی دهنده می توانند به بهبود سندرم خستگی مزمن کمک نمایند. بسته های گیاهی ضد آلرژی و ضد افسردگی هزار و چهل گیاه برای درمان سندرم خستگی مزمن توصیه می شود. همچنین گیاهان اکیناسه، شیرین بیان، جنسینگ، خرفه، اسفناج، جوانه گندم، نخل اره ای، گزنه، خشخاش و غیره را می توانید برای این منظور مصرف نمائید.

نکاتی برای درمان سندرم خستگی مزمن

  • اگر ورزش را در برنامه روزانه خود بگنجانید شاید بتوانید به تدریج این حالت را از خود دور کنید. برای اینکه ورزش باعث خستگی شما نشود بهتر است به تدریج دقایق ورزش خود را افزایش دهید. می توانید با روزی 10 دقیقه پیاده روی آغاز کنید. به تدریج دقایق پیاده روی خود را افزایش دهید. و آن را طی دو ماه تا 45 دقیقه بالا ببرید.
  • سعی کنید بیشتر از 9 ساعت نخوابید. خواب بیش از 9 ساعت در مقالات بسیاری مضر شناخته شده است.
  • سعی کنید فعالیت جدیدی را به زندگی خود بیفزائید. مثلاً در یک کلاس آموزشی یا ورزشی ثبت نام نمائید.
  • فعالیت های اجتماعی خود را افزایش دهید. به اتفاق دوستانتان به گردش یا مسافرت بروید.
  • غذاهای انرژی بخش بیشتری مصرف کنید.
  • میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کنید.

سلامتی گرانبهاترین هدیه خداوند است. قدر آن را بدانید.

مطلب از دکتر رضا دهقانی
هر گونه کپی برداری از این مطلب بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

درباره رضا دهقانی

دکتر رضا دهقانی، دکتری تخصصی فارماکولوژی، استاد دانشگاه == ارتباط مستقیم از طریق ایمیل dr.rezadehghani7@yahoo.com

0 0 رای ها
به مقاله امتیاز دهید
عضویت
اعلان برای

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
نمایش همایش دیدگاه ها